söndag 17 oktober 2010

Nystart

2010!
Ett år som helt enkelt kan strykas från Blogg-kalendern. Här har inte hänt mycket!!
Men nu hade jag tänkt försöka mig på en nystart (vi får väl se hur det går). Har kommit i gång lite smått med scrappingen igen. Har påbörjat förberedelser inför jul med chokladkakor, askar ljuskort och lite annat smått och gått. För att få upp inspirationen lite har jag inhandlat diverse roliga saker. En ny skärmaskin, nytt alfabete till CB.n lite färger, perfect pearl och annat smått och gott. Så nu letar jag scraptid med ljus och lykta.

Tänkte bjuda på några kort som jag har tillverkat detta år. De är inte många men ändå.

Först ut är ett beställningskort till en bekant som skulle ge ett kort till en jobbarkompis som fyllde 60 och som ville att det skulle synas på kortet vilka arbetsplatser killen hade jobbat på.

Andra kortet är ett kort till en scrapkompis som är med i samma födelsedagsswapp som jag. Det blev ett härligt höstkort. Som inte alls var i min scrapstil men iblad får man ju helt enkelt prova något annat.
Tredje och sista kortet för idag är ett välkommen till världenkort till våra kompisars flicka. Stämpeln är från Magnolia. Vågen är från Clipart. Måttbandet har jagtillverkat själv.


Stort lycka till till mig själv med detta nystarts projekt!!

Ha det bra alla och på återseende.

Ps. som ni ser så har jag på något sätt lyckats radera min header vi får väl se om jag lyckas få dit den igen annars får jag väl tillverka en ny helt enkelt.

8 kommentarer:

Karolina sa...

Måste gnugga ögonen både en och två gånger för att inse att det jag ser är sant. Något scrappat!!! Så kul och välkommen tillbaka. Jag gjorde likadant, ny design på bloggen och så mycket roligare det blev att göra inlägg :)
Läste att ni ska stå och sälja, kul att det fick igång din inspiration, längtar till vi får se alla alster här inne också.
Tack för igår.
/Karolina

Anna sa...

Välkommen tillbaka! Längtar att få se dina underbara alster (som vanligt).

Jättefina kort har du gjort och du...du kommer att få tid jag lovar dig!

Kram//Anna

Vera sa...

Välkommen tillbaka till blogg- och scrapträsket :-) Tror absolut du lyckas hitta tillbaka till både och, bara tiden räcker till (och det vet ju vi alla att den är svår att trolla och flirta med *S*) Har själv haft scrap-svacka men börjar återfå lust och inspiration... nu väntar jag bara på min mammaledighet så jag kanske hittar ngt hål i tillvaron och kan delta i nån scrapträff- har varit på EN enda!! Men förhoppningsvis bättras den statistiken på ;-)
Superfina kort du gjort!!

Kram

Monika sa...

Hej !!

Roligt och se hur kortet blev som du gjorde i somras då vi hade träff på Kyrkstugorna(museet).

Monika

Catta sa...

Oj så roligt att se dig här igen! Och lite scraptid har vi ju hittat i november, en hel dag att bara scrappa och inte ha ansvar för någonting! Det du...
Kram Catta

sagapo sa...

Du gör ju så fina kort, så vi lär ju få se fler. Själv är jag sämst på kort men det är nog mest för att jag har svårt att slita mig från det jag gör =)
Carita

Essmo sa...

Halloj! Åh va glad jag blev när jag såg en uppdatering! Vilka fina kort! Hoppas allt är bra?!
kram kram!

Karro sa...

Åh va glad jag blir att se ett inlägg från dig! Hoppas på fler snart! :)
Läckert kort till Filippa :)