måndag 19 oktober 2009

Lilla W

Här händer det inte mycket varken på blogg eller scrapfronten. anledningen till det är världens gulligaste lilla kille som kom till oss för ca 3 veckor sedan. Välkommen till oss lilla W 3610g och 50cm. Vi bara myser och tar dagen som den kommer men jag hoppas att jag ska få lite inspiration till scrapping här framöver så att det kommer uppdateringar lite oftare iallafall. Till dess ha det gott alla.

11 kommentarer:

Erica sa...

STORT GRATTIS till lille W!!! Vad roligt med en liten kille! Njut av den första tiden, själv har jag en 7 veckors kille och det är underbart! Hoppas att allt går bra.

Kram, Erica

Anna sa...

Hoppas att ni/du mår bättre och har blivit av med förkylningen! Grattis än en gång till eran lilla gosse! Tänka sig att det blev en pojke!

Hoppas att vi ses snart, ska du till Catta imorgon?

kram//Anna

Glimmis sa...

Grattis grattis till lilleman! Ha en härlig tid och njuuuuut för det går så fort, snart är han sju och har börjat ettan och är inte någon liten plutt längre man kan gosa med närsomhelst...hihi. Kram på dig

Anna sa...

Jag hoppas verkligen ni fick vårat sms när han hade kommit, ble vlite nojig att det inte kommit fram.. Vi hade tänkt hälsa på er igår men då vaknade Daniel med feber så då var det ju bara att ställa in :(
Men vi hoppas på att snart få se eran fina pojke "på riktigt"
Kram på er/Anna

Lisse sa...

Grattis till lillkillen. Det är nog bara en tillfällig svacka på scrapfronten, du lär ju ha gott om motiv av scrappa den närmaste tiden!

ScrapMi@ sa...

Stort GRATTIS till sonen =)
Kramas o mys med dina barn så kommer inspirationen framöver!

Kram//Mia

Anonym sa...

Stort grattis än en gång!!! Ha det bra vännen! Kram ztina

Ejja sa...

Stort Grattis!! Njut och må gott, lukta och snusa och mys!
Scrappa och blogga hinner du göra senare *ler*.

KRAM!

Helena sa...

Grattis till er lilla kille.=)
Längsen jag kikade in hos dig.
Hoppas att du kommer igång med ditt skapande men just nu förstår jag att du har annat för dig.=)
Njut av bäbistiden....den går ju så fort.
Kram!

Catta sa...

Du har världens bästa anledning till att ta det lugnt på scrapfronten! Scrappingen är ju dessutom till för att sitta med när vi vill, det ska inte vara ett måste! Tack för igår, det var så mysigt att träffas alla samtidigt.
Kram C

sagapo sa...

Grattis till killen. Förstår att du inte hinner så mycket. Du får njuta av honom istället.
Carita