onsdag 20 maj 2009

Kort

Fastän jag färdas på scraträffar och liknande blir det inte mycke gjort på scrapfronten. Gården har tinat fram tillsammans med allt bråte som så fint snöade över i vintras så nu är det trädgårdsgöra för hela slanten. Vi håller dessutom på med en rondell på framsidan och planerar för en lekplats på baksidan. Så tiden går om man säger som så, sen har vi dessutom haft den stora förmånen att få ha klockrent väder hur länge som helst nu så det är så snönt att bara vara ute och njuta av solen.
Jag har dock gjort ett kort, det var ett beställningskort till en tjej som har fyllt 18. Det var inga speciella önskemål på kortet så jag gjorde det efter eget tycke och smak. Så här blev resultatet.
Ha det bra
Stämpel: Magnolia
Alfabete: Quickutz Paige Classic
Siffror: Grungebord Tim Holtz

5 kommentarer:

K sa...

Snyggt kort! Brunt och rosa är ju jättefint.
Håller med dig om vädret. Det är oerhört dåligt scrapväder :)

ScrapMi@ sa...

Åhhh härligt med lite arbete utomhus......det är så roligt när man städar tomten o ändrar o fixar det blir så fint resultat =) och då kan man luta sej tillbaka o njuta o vara sååå nöjd!!

Fint kort som vanligt, coolt med stora siffror, har du målat grungeboarden?? Snyggt var det som tusan o tilda med tuplpan är sååå fin!!!

Ha det gott i vårsolen!!
Kul att se dej här *vinkar glatt*

Kram//Mia

pyssel-maja sa...

Hej kortet blev jättefint, du gör så mysiga kort. Flickan som ska få kortet kommer säkert att bli jätteglad.

Jag vet hur det känns när allt tinar fram man har inte tid att vara inne.

Det skulle vara jätte trevligt att få träffa er någon mer dag, det var så trevligt sist.

Ha det bra kramisar A-k

Catta sa...

Oj så fint! Så roligt att se något alster här på bloggen, men jag förstår att tiden går till annat. Vårt ogräs och bråte har också tinat fram...
Kram C

K sa...

Kika in i min blogg, en liten överaskning väntar.