måndag 23 mars 2009

Scraphelg och kanonväder

Här uppe i Norr har vi haft helt underbart väder under flera dagar nu och jag använder detta som en bra ursäkt till varför det inte händer nått här på bloggen. Det finns säker fler anledningar också men jag tänker inte trötta ut er med dem. Förra helgen var jag på scraphelg i Övik tillsammans med några vänner, det var så trevligt, träffade så många härliga människor, däribland mia, människan med det största och trevligaste hjärtat på jorden. Inte nog med att hon lånade oss husrum hela helgen, tog emot oss med te och mackor när vi kom, guidade oss genom stora övik med farligt många rondeller som man kunde köra visle i, hon tog också hand om oss hela helgen så vi inte skulle känna oss vilsna, det var så trevligt. Du är guld värd mia!!

Jag fick dessutom ganksa mycket gjort under helgen, jag tror det blev 6 LO och ett kort och jag blev mycket nöjd med resultaten. Jag tillhörde dessutom en av de lyckliga som fick vinna en utmaning och dt var riktigt kul. Mer info om den Lo.n kommer senare. Och nu eftersom ni börjar känna mig gansa så väl så förstår ni väl vad som kommer härnäst, som vanligt så har jag inte fotat nånn LO från träffen så de kommer inte nu, däremot får ni se en chokladkaka som jag skickade iväg till Malin som vann ettårsjubileumet här på bloggen. Så här såg den ut. Nu får ni ha det så bra allihopa.
Stämpel Flickan från Magnolia
Alfabete: Quickutz Abigail mini
Stämpel: Cirkeln från Inky Wings
Och så en liten närbild när jag nu änyligen har lärt mig hur makrofunktionen på kameran fungerar. Har testat krympplast, rekommenderar det starkt, så kul att göra egna små plast dekorationer. Har några fler på gång också men de får ni se vid ett senare tillfälle, de har nämligen inte nått sin mottagare än.

6 kommentarer:

Anna sa...

Åhh äntligen en uppdatering! Det är ju nästan så man blivit lite orolig. Hoppas allt är bra med er?
Jättefin chokladkaka-lila är så snyggt!
Ha det bra. Kram

MalinL sa...

Oh ja den är ju bara sååå vacker!! Funderade faktiskt om det var krympplast som du hade använt där! Den är ju så söt!! Har faktiskt vågat mig på nu att öppna det lite och knaprat lite på chokladen..:D

ScrapMi@ sa...

TACK för fina ord *generad*

Choklad kakan var ju bara för urläcker....den skulle jag nog inte tordas öppna o äta upp.....då måtte chokladbegäret vara väldigt stort...hihiiii!!

Kam//Mia

Madde sa...

ittade hit genom scrapMi@s blogg. vilketvårigt och härligt kort,jättesnyggt. Madde

Karolina sa...

Den är alldeles underbar i snygga lila toner. Förstår att mottagaren blev mycket glad.
Hoppas verkligen att ett nytt erbjudande kommer snart annar kidnappar jag mitt hjärtegryn :)
Kramelikram

Helena sa...

Hörde att du träffat Malin(maja melon)i Övik....skoj.=)
Du verkar duktig på att producera på pysselträffar.....själv är jag värdelös på det.
I söndags när jag var på pysselträff i nio timmar så gjorde jag ett kort.
Ha det bra vännen!
Kram