torsdag 20 augusti 2009

Tävling hos NorthernLightScrappers

Varje månad har NorthernLightScrappers en tävling på vår Blogg där man kan vinna superfina priser. (sponsrade av Månadens företag) Som synd är (medtanke på priserna) får jag själv inte delta eftersom jag är med och röstar fram vinnaren. Därför vill jag verkligen slå ett slag för dessa tävlingar till alla er andra som FÅR vara med. VAR MED!! (man behöver inte va medlem för att få va med och tävla)
Jag får iallafall va med lite grann och dela med mig av ett inspirationsalster till varje tävling, denna månad (Augusti) går tävlingen ut på att scrappa en LO men Ert favoritrecet på. Det får vara bak- mat- eller annat recept. Man får ha med foton, MEN RECEPTET SKA VA I FOKUS.

Eftersom jag är barnsligt förtjust i kladdkaka fick det ju naturligtvis ligga till grunden för min LO och så här blev resultatet. Nu är det bara för dig att haka på tävlingen, läs mer på Bloggen.
Fotot är taget av min sambo, bara lite redigerat :)

3 kommentarer:

Karro sa...

Så läckert kort och vilken rolig detalj det blev med de stora siffrorna.
Snyggt!

Karolina sa...

Grymt läckert!
Hur gärna jag än vill slurpa i mig den där kladdkakebiten, för jag vet att du är världsmästare på kladdkaka) vågar jag inte för dina ögon säger bara RÖR INTE MIN KLADDKAKA! :)

Glimmis sa...

Superfint!

förstår inte riktigt om du undrade hur jag gjorde insidan eller om du bara berättade att du hade undrat hur insidan såg ut... är nog lite mossig i huvet. Iaf de två hjärtarna är bara stämplade så jag antar du isf menar den nedre och den är embossad å sen infärgat med distresser... inget speciellt.

inser det var länge sedan jag var in å kikade här ska genast springa in igen å kika mera... kramen //e