måndag 17 augusti 2009

Bröllop & Tematräff

I lördags var vi på vårt andra bröllop i sommar, våra kärna vänner gifte sig och det var så vackert. Jag hade fått den stora äran att tillsammans med två andra tjejer vara värdinna på detta underbara bröllop och det gick faktiskt ganska så bra. Men det var väldigt skönt att få gå och lägga sig på lördagkväll när allt var över för jag har varit så nervös och rädd att allt skulle gå åt skogen trots att vi tidigt tyckte att vi hade läget helt under kontroll. Men det är ju så spännade när man ska göra nått så viktigt för någon annan. Jag är iallafall mycket nöjd med resultet av dagen. Brudparet var så vackra, de bara lös om dem, inget är så vackert som sann kärlek, och det vill jag lova att dessa två har. Och jag hoppas verkligen att de fick den dagen som de önskade, det är dom väl värda.
Vi hade köpt ett träd i bröllopspresent som pga sin storlek kördes direkt hem på brudparets bro innan vigseln. Med på bröllopet var bara detta kort med en liten lapp där det stod: Er present står hemma på er bro! (det var inte så uppskattat, hihihi)
Stämpel: hÄnglar&stÄnglar
Söndag åkte jag på Tematräff med NorthernLightScrappers. Det var så trevligt Nettan och hennes familj var där och höll i 3 superroliga och matnyttiga Workshops under dagen. De hade även med sig butik, NettansScrapbooking4you och där vill jag lova att det fanns mycket fint. Så givetvis blev det lite shoping under dagen. Detta är vad jag kom hem med.
Det var en riktigt trevlig dag trots att jag personligen inte fik så mycket gjort i scrappingväg, jag kom på migsjälv med att mest sitta och surra. Men det är ju treviht det med :) Ha det så bra alla.

5 kommentarer:

ScrapMi@ sa...

Åh vad fint kort harmoniskt o ljuvligt....roligt att få ett träd, växer sej allt större år efter år precis som kärleken....fint!

Men vad skoj med träff, o Nettan har så mycké skoj, åkte förbi Vännäs i sommar så jag stannade till o handlade hos henne då....oj oj oj vad saker hon hade!!

Ha det gott!
KRam//Mia

Essmo sa...

Vilket vackert bröllopskort! Låter som en härlig dag med mycket kärlek...
Skojigt å handla med! =)
kramkram!

Catta sa...

Vi fick långt mer än vad vi önskade oss på vår bröllopsdag! Det var helt fantastiskt hur ni höll i alla trådar, knytte ihop med ett vackert avslut och följde upp med korgen på hotellet! Det går inte att uttrycka vår tacksamhet med ord eller ge er en så stor gåva som ni förtjänar!
Kortet var fantastiskt, men du har rätt det var inte så uppskattat med att presenten var hemma ;=) Den var ju dock väl värd att vänta på.
Kram Cmitio

Carola sa...

Vilket fint och stämningsfullt bröllopskort Du gjort! Och håller helt & hållet med Dig, Tematräffens Workshops var riktigt härliga.
/Kram Carola

Anonym sa...

Riktigt vackert bröllopskort! Förstår att presenten inte togs med till festen =)
Kram ztina