torsdag 25 februari 2010

Jaa vad säger man....

...efter över två månaders tystnad här på bloggen är det svårt att hitta de rätta orden på hur man ska börja detta inlägg.
Jag lever....
......men saknar både ord och inspiratin just nu, De underbara fotona växer, högen blir större och större men scraptiden är obefintlig. Lovade dyrt och heligt förbättring här före jul men jag kan med utroppstecken och understrykningar intyga att jag inte har lyckats så bra.
Men vi får väl se, kanske kommer bloggen att få nytt liv här framöver, men denna gång lovar jag ingenting :) Ha det bra alla

8 kommentarer:

sagapo sa...

Kul att höra av dig. Du kommer tillbaka när du har tid och lust. Ha det så gott.
Kram Carita

Carola sa...

Detta var ett mycket bra inlägg! Sanningsenligt och välskrivet! Och vi som väntar vi fortsätter att vänta i lugn och ro :) Så ta det lugnt och se tiden an! Du har ju faktiskt FULLT UPP!!! som det är! Och bloggen springer ju inte iväg nånstans;)
/KRAM Carola

ScrapMi@ sa...

Stor varm kram Emma.......din tid att scrappa kommer var så säker!

Massor av styrkekramar till Dej.
//Mia

Catta sa...

Vi som träffar dig IRL vet att du har fullt upp och scrapbookingen är till för att bereda glädje, inte göra dig stressad.
Kram gumman

Essmo sa...

Skickar massa med inspiration å styrkekramar till Dig!
Ser fram emot när du kommer tillbaka.. .
massa goa kramar ♥

Vera sa...

Vet du vad...vi väntar tålmodigt! Du har väl hur mkt som helst att göra kan jag tro, att ha smått tar en massa tid och ork från en- även om man givetvis får mkt annat i utbyte :)
Fortsätt fota för DEN tiden kan du inte få tillbaka och vad du sen gör med dina fina bilder- ja, det är ju ingen större brådska med det ;)

Ha det gott och ta hand om er!!
KRAM

*Bling* sa...

Skickar lite uppmuntran och hoppas att den ljusare årstiden kan hjälpa dig på traven

Essmo sa...

hmm.. bara kikade in för att jag kände att jag saknar dig å dina alster... =)
kram K.