lördag 31 oktober 2009

Halloween

Hej igen. Vi har det bara bra hela familjen dagarna går och lilla W är redan en månad. Försöker mysa så mycket det bara går, snosa och krama båda mina underbara barn :)
I helgen är det allahelgona och även Halloween för en del i allafall vet att vissa firade det förra helgen. Är inte så förtjust i Halloween och brukar inte delta överhuvudtaget i denna stora uppståndelse men jag tycker ju däremot väldigt mycket om godis så när vi på NorthernLightScrappers Månadstävling fick utmaningen att göra ett inspirationsalster att altra i färgerna svart och orange så blev det ett perfekt tillfälle att göra ett litet Halloween alster. Detta blev resultatet. Mallen till själva påsen har jag fått av Karolina sen har jag bara tillverkat ett litet lock till den som man bara trär på påsen. Det var allt för denna gång, nu ska jag fortsätta se Rorri Racerbil med min dotter. Kram på er alla och tack för alla era fina kommentarer de värmer.

måndag 19 oktober 2009

Lilla W

Här händer det inte mycket varken på blogg eller scrapfronten. anledningen till det är världens gulligaste lilla kille som kom till oss för ca 3 veckor sedan. Välkommen till oss lilla W 3610g och 50cm. Vi bara myser och tar dagen som den kommer men jag hoppas att jag ska få lite inspiration till scrapping här framöver så att det kommer uppdateringar lite oftare iallafall. Till dess ha det gott alla.