torsdag 23 april 2009

Scrappträff

I kväll är det scrapträff för NorthernLightScrappers på Kyrckcenter i Piteå kl. 18.00-22.00. Jag vill på styrelsens vägnar hälsa ALLA, både nya och "gamla" medlemmar varmt välkomna.
För medlemmar är det givetvis gratis, vill du bli medlem är det bara att komma dit och betala medlemsavgiften på plats 200kr. Är du inte medlem men känner att du vill prova på en gång går det också bra. Det kostar 50kr för icke medlemar.
Vi tar med eget fika och hjälpsåt att städa efter oss, ta med det du vill scrappa och kom och ha trevligt med oss, vi ser framemot en riktigt rolig kväll.

tisdag 14 april 2009

Inflyttningskort

Då var man hemma igen från en kanon helg uppe i stugan. Trevligt sällskap och skapligt väder, riktigt härligt väder de två sista dagarna till och med. För er alla som är lite nyfikna på vad det är jag har köpt för något ska jag nu stilla er nyfikenhet. I måndas köpte jag nämligen min efterlängtade digitala systemkamera JIPPI!! Den är så fin, velade länge mellan olika modeller och märken men tillslut blev det en Nikon D60 och jag är än så länge mycket nöjd med den. Har dessutom haft proffshjälp hela helgen av min svägeska som har en likadan och dessutom har gått en fotokurs.Vi har varit på fotograferingspromenader och hon har förhört mig på slutartider och bländartal så nu har man kommit en liten bit på vägen :) Och längre ska jag nog komma för igår när jag kom hem låg min instruktionsbok i brevlådan så nu ska jag sätt mig i solen och lusläsa den.
På scrapfronten har det inte blivit mycket gjort, iprincip ingenting faktiskt, inte ens ett påskkort. Men innan vi åkte till fjällen så var vi på middag och tittade på ett hus som våra kompisar nyss har köpt så då hade jag med mig ett litet kort. Kortet är liftat från Catta, tyärr blev fotot väldigt suddigt men det är ju taget med min gamla kamera så förhoppningsvis blir det inga fler sånna bilder nu här framöver ;P
Stämpel: Pojken och flickan från Magnolia, Huset från Stämpelboden
Magnetstämplar Providence från Making memories


onsdag 8 april 2009

Glad Påsk

Vill bara önska er alla en riktigt glad och mysig Påsk, själv åker jag upp till stugan och ska bara ta det lungt och läsa in mig på mitt nyköpta lilla skötebarn, mer om det berättar jag när jag kommer hem :) Ha det bra och ta hand om er.

söndag 5 april 2009

I´m back

Hoppas att jag fortfarande har kvar nån enstaka besökare här på bloggen trots min stora brist på inlägg. Har precis kommit hem från en härlig vecka i fjällen, skönt att glöma vardagen för en stund och njuta lite av fjällsluften. I går när vi kom hem hann i bara hoppa in i duschen och sen åkte vi på svägerskan och svågerns 30-års fest. Mycke trevligt det blev en lång och rolig kväll. Nu på morgonen när man har fått vakna i sin egen säng igen känns det som om man har fått landa litegrann. Tvättmaskinen går för fullt och väskor packas och packas igen inför en härlig påskhelg uppe i stugan. Vi åker nog redan på onsdag. Tänkte passa på att visa ett kort nu medan jag är hemma. Kortet skickade jag till min underbara moster som före jul försedde oss med flera burkar hjortron och drottningsylt. Det var så gott och lilla Sessan åt plättar med drottningsylt så det rök om det och jag tror inte det fanns en cemtimeter av hennes ansikte som var rent när hon var färdig. Detta fotades förståss och skickades med i tackkortet. Nu ska jag ut och njuta i den härliga vårsolen, vill bara passa på att tipsa om NorternLightScrappers skisstävling som pågår under April månad. Kika in på bloggen och inspireras. Ha det bra
Stämpel: Från Magnolia
Alfabete: Quickutz Abigail Classic, T.t utklippt för hand.