måndag 10 november 2008

Scrapträff & Farsdag

Hela helgen har varit uppbokad med diverse bjudningar, scrapping, träning och andra saker som måste göras. Med andra ord en fullproppad helg som nu tagit slut. Måste dock säga att det har varit en riktigt rolig helg. Det hela började Fredagkväll med en helkväll med mys framför TV med sambon. Vi såg Idol riktig duktiga var de denna vecka allaihopa faktisk konstigt nog. Min personliga favorit Kevin var dock som vanligt snäppet vassare än alla andra så det blev ännu en vecka av rysningar och hårresning på armarna ;) Efter det hade jag sett fram emot en härlig fredagsfilm. Det gick en romantisk komedi på 1.an och en på 5.an hade bara inte bestämt mig för vilken av dem jag ville se. Tji fick jag, råkade dum som jag var som hastigast slå över på Tv.4film och gissa vad det var där. HULKEN. Jag har aldrig sett nån hulkenfilm utbrast min sambo. Så jag hade inte hjärta att tvinga honom se änu en romantisk komedi. Sagt och gjort, med två säkert jättebra romantiska filmer på TV satt jag och såg HULKEN en fredagkväll. De ni. Men mysigt var det ändå. Lördag for jag på scrapträff, det var en av mina vänner som anordnade den och det var så trevligt, har aldrig varit på nått sånt tidigare så jag fick helt klart mersmak. Den första utmaninen på träffen var en snabbutmaning ett farsdagskort i guld eller silver. Jag gjorde ett kort till min älskade sambo i temat guld. Och riktigt kul var det för kortet kom tvåa i utmaningen. 1½ Lo hann jag också med underdagen. Mycket trevlig träff och väl anordnad.
Alfabete: QK Paige mini

På kvällen var vi bjudna på middag hos C och J. Det var så trevligt och riktigt god mat. Det ser vi framemot att få göra igen :) Men innan vi åkte fick vi klara besked om att det var vår tur att hålla i kalaset nästa gång, puss på dig C ;) J fyllde år tidigre i veckan så det blev ett litet jägarinspirerat kort till honom. Stämpeln är egentligen en fiskargubbe, men klipper man bort metspö och fisken så fungerade den alldeles utmärkt som jägare också. Ännu mera trovärdigt blev det när han fick sig ett gevär från google också. Så här blev kortet i allafall.
Stämpel: Från Suger Nellie (Luca & Nellie) fiskargubben
Träd, Älg, bössa från Goggle
Alfabete: QK Metro skinnimini
Siffror: QK Abigail Classis

Sen vill jag bara avsluta med lite farsdagssnack. Det blev att fira 3 pappor under söndagen. Den första pappan det vill säga min sambo blev inte firad så mycket han fick kortet som jag just har visat, ett mjölkglas och en kaka på sängen. Det var hans farsdag det. Men jag tror att han var nöjd, han hade fått köpa nya slides till skotern förra helgen och det var hans farsdagspresent trots att han fick köpa dem själv. Sen åkte vi och firade min svärfar, vi fick så god smörgåstårta och sen vanlig tårta på det. På eftermiddan åkte vi till min pappa. Han fick lotter så jag gjorde en liten annan vikning på hans kort så att lotterna skulle få plats. Hos mamma och pappa åt vi palt och sen mera tårta. Hela kvällen avsluatde jag med 60 minuters träning en varm dusch och sen låg jag pall i soffan hela kvällen och såg ett nytt avsnitt av One Three Hill. Hade det kunna bli en bättre helg. Nej jag tror inte det. Kram på er /Emma
Alfabete: QK Finale Grand, Paige mini

6 kommentarer:

Catta sa...

WOW! Ännu ett läckert kort tillverkat av dig! Det var ju superläckert med skjortan och vikningen med lotterna, tjusigt tjejen. Kortet till J var också jättefint, du har verkligen kommit på något bra där med att ta upp mottagarens intressen på framsidan. Jag funderade faktiskt på stämpeln, hade aldrig sett den förr- trodde jag =) Hur som helst är jag glad att J fick se hur fint du gjort till honom, trots att det dröjde ett tag. Kanske maten gjorde honom mer klarsynt?? Kram!

Glimmis sa...

Här har det skapats, Superfina alster! Det låter som du haft en superskön helg, och hulken var en snäll gest ;).

Ha en skön vecka. //e

ScrapMi@ sa...

Vad roligt att träffen gav mersmak...kanske får se Dej på vårens scrapmara i april då ;-) ni planerar väl in det!!!
Jättefina kort, gillade farsdagskortet med skjortan o vikningen det var supersnyggt och fiffig vikning för lotterna.
Kram kram

MalinL sa...

Gudars vilka superläckra kort du har gjort!! Allihopa!! När du skriver ut bilder från Google.. Skriver du ut på vanligt papper då eller något kraftigare?

Pimmi sa...

När jag skriver ut från google skriver jag ut på albumblad Kram Emma

Eva sa...

Wow vad coolt kort! Helfräck idé!